Vepřové maso – plátky, kostky
31001 Vepřová kýta bez kosti: vepřové maso (plátky)
Chov v: Česká republika, Porážka v: Česká republika, Místo bourání v: CZ 21930016.
Složení: vepřová kýta bez kosti - plátky. Trvanlivost v neporušeném obalu 4 dny. Skladovat při teplotě 0°C až +4°C. Konzumovat po tepelné úpravě. Výživové údaje ve 100 g – Energetická hodnota 581kJ / 139 kcal, Tuky 6,4 g z toho nasycené mastné kyseliny 1,7 g, Sacharidy <0,5 g z toho cukry <0,5 g, Bílkoviny 20 g, Sůl 0,11 g.
31002 Vepřová pečeně bez kosti: vepřové maso (plátky)
Chov v: Česká republika, Porážka v: Česká republika, Místo bourání v: CZ 21930016.
Složení: vepřová plec bez kosti - plátky. Trvanlivost v neporušeném obalu 4 dny. Skladovat při teplotě 0°C až +4°C. Konzumovat po tepelné úpravě. Výživové údaje ve 100 g – Energetická hodnota 702 kJ / 168 kcal, Tuky 10 g z toho nasycené mastné kyseliny 2,8 g, Sacharidy <0,5 g z toho cukry <0,5 g, Bílkoviny 19 g, Sůl 0,11 g.
31003 Vepřová pečeně: vepřové maso (plátky)
Chov v: Česká republika, Porážka v: Česká republika, Místo bourání v: CZ 21930016.
Složení: vepřová pečeně s kostí - plátky. Trvanlivost v neporušeném obalu 4 dny. Skladovat při teplotě 0°C až +4°C. Konzumovat po tepelné úpravě. Výživové údaje ve 100 g – Energetická hodnota 727 kJ / 174 kcal, Tuky 10 g z toho nasycené mastné kyseliny 2,62 g, Sacharidy <0,5 g z toho cukry <0,5 g, Bílkoviny 21 g, Sůl 0,11 g.
31004 Vepřová krkovice bez kosti: vepřové maso (plátky)
Chov v: Česká republika, Porážka v: Česká republika, Místo bourání v: CZ 21930016.
Složení: vepřová krkovice bez kosti - plátky. Trvanlivost v neporušeném obalu 4 dny. Skladovat při teplotě 0°C až +4°C. Konzumovat po tepelné úpravě. Výživové údaje ve 100 g – Energetická hodnota 816 kJ / 196 kcal, Tuky 13 g z toho nasycené mastné kyseliny 3,5 g, Sacharidy <0,5 g z toho cukry <0,5 g, Bílkoviny 19 g, Sůl 0,11 g.
32001 Vepřové maso na guláš: vepřové maso (kostky)
Chov v: Česká republika, Porážka v: Česká republika, Místo bourání v: CZ 21930016.
Složení: vepřová plec bez kosti - kostky. Trvanlivost v neporušeném obalu 4 dny. Skladovat při teplotě 0°C až +4°C. Konzumovat po tepelné úpravě. Výživové údaje ve 100 g – Energetická hodnota 702 kJ / 168 kcal, Tuky 10 g z toho nasycené mastné kyseliny 2,8 g, Sacharidy <0,5 g z toho cukry <0,5 g, Bílkoviny 19 g, Sůl 0,11 g.
32003 Maso na vepřové výpečky: vepřové maso (kostky)
Chov v: Česká republika, Porážka v: Česká republika, Místo bourání v: CZ 21930016.
Složení: vepřový bok bez kosti a kůže - kostky. Trvanlivost v neporušeném obalu 4 dny. Skladovat při teplotě 0°C až +4°C. Konzumovat po tepelné úpravě. Výživové údaje ve 100 g – Energetická hodnota 1472 kJ / 356 kcal, Tuky 34 g z toho nasycené mastné kyseliny 7,9 g, Sacharidy <0,5 g z toho cukry <0,5 g, Bílkoviny 13 g, Sůl 0,11 g.
32004 Maso na moravského vrabce: vepřové maso (kostky)
Chov v: Česká republika, Porážka v: Česká republika, Místo bourání v: CZ 21930016.
Složení: vepřový bok bez kosti a kůže - kostky. Trvanlivost v neporušeném obalu 4 dny. Skladovat při teplotě 0°C až +4°C. Konzumovat po tepelné úpravě. Výživové údaje ve 100 g – Energetická hodnota 1472 kJ / 356 kcal, Tuky 34 g z toho nasycené mastné kyseliny 7,9 g, Sacharidy <0,5 g z toho cukry <0,5 g, Bílkoviny 13 g, Sůl 0,11 g.
32005 Maso na zabijačkový guláš: vepřové maso (kostky)
Chov v: Česká republika, Porážka v: Česká republika, Místo bourání v: CZ 21930016.
Složení: vepřové droby (40 %), vepřová plec bez kosti (30 %), vepřový bok bez kosti a kůže (30 %). Obsah tuku max. 19 %. Trvanlivost v neporušeném obalu 3 dny. Skladovat při teplotě 0°C až +3°C. Konzumovat po tepelné úpravě. Výživové údaje ve 100 g – Energetická hodnota 869 kJ / 209 kcal, Tuky 16 g z toho nasycené mastné kyseliny 3,9 g, Sacharidy <0,5 g z toho cukry <0,5 g, Bílkoviny 16 g, Sůl 0,20 g.