Hovězí výsekové maso
21101 Hovězí kýta s kostí: hovězí výsekové maso
Chov v: Česká republika, Porážka v: Česká republika, Místo bourání v: CZ 21930016.
Složení: hovězí kýta s kostí. Trvanlivost 4 dny. Skladovat při teplotě 0°C až +4°C.
21102 Hovězí přední čtvrť: hovězí výsekové maso
Chov v: Česká republika, Porážka v: Česká republika, Místo bourání v: CZ 21930016.
Složení: hovězí přední čtvrť. Trvanlivost 4 dny. Skladovat při teplotě 0°C až +4°C.
21103 Hovězí zadní čtvrť: hovězí výsekové maso
Chov v: Česká republika, Porážka v: Česká republika, Místo bourání v: CZ 21930016.
Složení: hovězí zadní čtvrť. Trvanlivost 4 dny. Skladovat při teplotě 0°C až +4°C.
21104 Hovězí plec s kostí: hovězí výsekové maso
Chov v: Česká republika, Porážka v: Česká republika, Místo bourání v: CZ 21930016.
Složení: hovězí plec s kostí. Trvanlivost 4 dny. Skladovat při teplotě 0°C až +4°C.
21110 Hovězí bok bez kosti – pupek: hovězí výsekové maso
Chov v: Česká republika, Porážka v: Česká republika, Místo bourání v: CZ 21930016.
Složení: hovězí pupek. Trvanlivost 4 dny. Skladovat při teplotě 0°C až +4°C. Konzumovat po tepelné úpravě. Výživové údaje ve 100 g – Energetická hodnota 906 kJ / 217 kcal, Tuky 15 g z toho nasycené mastné kyseliny 8,2 g, Sacharidy <0,5 g z toho cukry <0,5 g, Bílkoviny 19 g, Sůl 0,13 g.
21111 Hovězí přední s kostí – žebro: hovězí výsekové maso
Chov v: Česká republika, Porážka v: Česká republika, Místo bourání v: CZ 21930016.
Složení: hovězí žebro. Trvanlivost 4 dny. Skladovat při teplotě 0°C až +4°C. Konzumovat po tepelné úpravě. Výživové údaje ve 100 g – Energetická hodnota 876 kJ / 210 kcal, Tuky 15 g z toho nasycené mastné kyseliny 7,9 g, Sacharidy <0,5 g z toho cukry <0,5 g, Bílkoviny 19 g, Sůl 0,13 g.
21112 Hovězí přední s kostí – hrudí: hovězí výsekové maso
Chov v: Česká republika, Porážka v: Česká republika, Místo bourání v: CZ 21930016.
Složení: hovězí hrudí. Trvanlivost 4 dny. Skladovat při teplotě 0°C až +4°C. Konzumovat po tepelné úpravě. Výživové údaje ve 100 g – Energetická hodnota 961 kJ / 231 kcal, Tuky 18 g z toho nasycené mastné kyseliny 9,8 g, Sacharidy <0,5 g z toho cukry <0,5 g, Bílkoviny 17 g, Sůl 0,13 g.
21114 Hovězí oháňka: hovězí výsekové maso
Chov v: Česká republika, Porážka v: Česká republika, Místo bourání v: CZ 21930016.
Složení: hovězí oháňka. Trvanlivost 4 dny. Skladovat při teplotě 0°C až +4°C. Konzumovat po tepelné úpravě. Výživové údaje ve 100 g – Energetická hodnota 945 kJ / 225 kcal, Tuky 16 g z toho nasycené mastné kyseliny 8,9 g, Sacharidy <0,5 g z toho cukry <0,5 g, Bílkoviny 21 g, Sůl 0,13 g.
21119 Hovězí plec bez kosti: hovězí výsekové maso
Chov v: Česká republika, Porážka v: Česká republika, Místo bourání v: CZ 21930016.
Složení: hovězí zadní z plece bez kosti. Trvanlivost 4 dny. Skladovat při teplotě 0°C až +4°C. Konzumovat po tepelné úpravě. Výživové údaje ve 100 g – Energetická hodnota 662 kJ / 158 kcal, Tuky 8,8 g z toho nasycené mastné kyseliny 4,5 g, Sacharidy <0,5 g z toho cukry <0,5 g, Bílkoviny 20 g, Sůl 0,20 g.
21120 Hovězí přední bez kosti – kližka: hovězí výsekové maso
Chov v: Česká republika, Porážka v: Česká republika, Místo bourání v: CZ 21930016.
Složení: hovězí kližka bez kosti. Trvanlivost 4 dny. Skladovat při teplotě 0°C až +4°C. Konzumovat po tepelné úpravě. Výživové údaje ve 100 g – Energetická hodnota 540 kJ / 129 kcal, Tuky 5,7 g z toho nasycené mastné kyseliny 2,9 g, Sacharidy <0,5 g z toho cukry <0,5 g, Bílkoviny 19 g, Sůl 0,20 g.
21121 Hovězí přední bez kosti – krk: hovězí výsekové maso
Chov v: Česká republika, Porážka v: Česká republika, Místo bourání v: CZ 21930016.
Složení: hovězí krk bez kosti. Trvanlivost 4 dny. Skladovat při teplotě 0°C až +4°C. Konzumovat po tepelné úpravě. Výživové údaje ve 100 g – Energetická hodnota 712 kJ / 170 kcal, Tuky 11 g z toho nasycené mastné kyseliny 5,4 g, Sacharidy <0,5 g z toho cukry <0,5 g, Bílkoviny 18 g, Sůl 0,20 g.
21122 Hovězí zadní z kýty: hovězí výsekové maso
Chov v: Česká republika, Porážka v: Česká republika, Místo bourání v: CZ 21930016.
Složení: hovězí zadní z kýty bez kosti. Trvanlivost 4 dny. Skladovat při teplotě 0°C až +4°C. Konzumovat po tepelné úpravě. Výživové údaje ve 100 g – Energetická hodnota 504 kJ / 120 kcal, Tuky 3,6 g z toho nasycené mastné kyseliny 1,8 g, Sacharidy <0,5 g z toho cukry <0,5 g, Bílkoviny 22 g, Sůl 0,10 g.
21123 Hovězí svíčková SÚ: hovězí výsekové maso
Chov v: Česká republika, Porážka v: Česká republika, Místo bourání v: CZ 21930016.
Složení: hovězí svíčková. Trvanlivost 4 dny. Skladovat při teplotě 0°C až +4°C. Konzumovat po tepelné úpravě. Výživové údaje ve 100 g – Energetická hodnota 555 kJ / 132 kcal, Tuky 5,8 g z toho nasycené mastné kyseliny 2,7 g, Sacharidy <0,5 g z toho cukry <0,5 g, Bílkoviny 20 g, Sůl 0,10 g.
21124 Hovězí roštěná SÚ: hovězí výsekové maso
Chov v: Česká republika, Porážka v: Česká republika, Místo bourání v: CZ 21930016.
Složení: hovězí roštěná. Trvanlivost 4 dny. Skladovat při teplotě 0°C až +4°C. Konzumovat po tepelné úpravě. Výživové údaje ve 100 g – Energetická hodnota 632 kJ / 151 kcal, Tuky 7,7 g z toho nasycené mastné kyseliny 3,7 g, Sacharidy <0,5 g z toho cukry <0,5 g, Bílkoviny 21 g, Sůl 0,10 g.
21125 Hovězí zadní – falešná svíčková: hovězí výsekové maso
Chov v: Česká republika, Porážka v: Česká republika, Místo bourání v: CZ 21930016.
Složení: hovězí falešná svíčková. Trvanlivost 4 dny. Skladovat při teplotě 0°C až +4°C. Konzumovat po tepelné úpravě. Výživové údaje ve 100 g – Energetická hodnota 605 kJ / 144 kcal, Tuky 6,7 g z toho nasycené mastné kyseliny 3,1 g, Sacharidy <0,5 g z toho cukry <0,5 g, Bílkoviny 21 g, Sůl 0,13 g.
21126 Hovězí líčka: hovězí výsekové maso
Chov v: Česká republika, Porážka v: Česká republika, Místo bourání v: CZ 21930016.
Složení: hovězí líčka. Trvanlivost 4 dny. Skladovat při teplotě 0°C až +4°C. Konzumovat po tepelné úpravě. Výživové údaje ve 100 g – Energetická hodnota 542 kJ / 129 kcal, Tuky 5,0 g z toho nasycené mastné kyseliny 1,0 g, Sacharidy 1,3 g z toho cukry <0,5 g, Bílkoviny 21 g, Sůl 0,13 g.
21127 Hovězí žebra na gril: hovězí výsekové maso
Chov v: Česká republika, Porážka v: Česká republika, Místo bourání v: CZ 21930016.
Složení: hovězí žebro. Trvanlivost 4 dny. Skladovat při teplotě 0°C až +4°C. Konzumovat po tepelné úpravě. Výživové údaje ve 100 g – Energetická hodnota 841 kJ / 202 kcal, Tuky 14 g z toho nasycené mastné kyseliny 7,2 g, Sacharidy <0,5 g z toho cukry <0,5 g, Bílkoviny 19 g, Sůl 0,13 g.
21131 Flank steak: hovězí výsekové maso
Chov v: Česká republika, Porážka v: Česká republika, Místo bourání v: CZ 21930016.
Složení: hovězí flank steak. Trvanlivost 4 dny. Skladovat při teplotě 0°C až +4°C. Konzumovat po tepelné úpravě. Výživové údaje ve 100 g – Energetická hodnota 649 kJ / 155 kcal, Tuky 7,0 g z toho nasycené mastné kyseliny 3,0 g, Sacharidy <0,5 g z toho cukry <0,5 g, Bílkoviny 21 g, Sůl 0,14 g.