Hovězí výřezy a kosti
24105 Hovězí výřez (HPV): hovězí výřezy
Chov v: Česká republika, Porážka v: Česká republika, Místo bourání v: CZ 21930016.
Složení: hovězí výřez. Trvanlivost 4 dny. Skladovat při teplotě 0°C až +4°C. Konzumovat po tepelné úpravě. Výživové údaje ve 100 g – Energetická hodnota 840 kJ / 203 kcal, Tuky 14 g z toho nasycené mastné kyseliny 5,6 g, Sacharidy <0,5 g z toho cukry <0,5 g, Bílkoviny 19 g, Sůl 0,15 g.
95105 Hovězí kosti – harfy: hovězí kosti
Chov v: Česká republika, Porážka v: Česká republika, Místo bourání v: CZ 21930016.
Složení: hovězí harfy. Trvanlivost 2 dny. Skladovat při teplotě 0°C až +4°C. Konzumovat po tepelné úpravě.
95108 Hovězí kosti – morkové kosti: hovězí kosti
Chov v: Česká republika, Porážka v: Česká republika, Místo bourání v: CZ 21930016.
Složení: hovězí morkové kosti. Trvanlivost 2 dny. Skladovat při teplotě 0°C až +4°C. Konzumovat po tepelné úpravě.